Werving en selectie

Ik zoek personeel

Wij weten de juiste match te maken. Zoek jij een sales support medewerker of heb je meerdere operators nodig? Wij vinden jouw ultieme kandida(a)t(en)!

Waar wij naar kijken

Wij kijken naar kennis en vaardigheden, wij zien kansen waar anderen dit niet zien. Zo hebben wij inmiddels al meer dan 100 plaatsingen gerealiseerd, tijdens deze tijd van een krappe arbeidsmarkt. Hoe? Door te zien wat onze kandidaten kunnen en wij helpen je mee inzicht te krijgen wie de ideale collega is voor jouw bedrijf.

Het proces

Nadat wij een samenwerkingsovereenkomst met elkaar hebben getekend wordt en uitgebreid gekeken naar het profiel van de ideale kandidaat. wij vinden het fijn om te kijken naar kennis en vaardigheden en de werkervaring hierin mee te nemen. Welke kennis en vaardigheden heeft de kandidaat nodig en is dit ook te vinden in een andere branche?

Als alles in kaart is gebracht gaan we zoeken voor jullie, wij zullen de eerste gesprekken voeren om de kandidaat jullie kant op te begeleiden. Dit scheelt jullie werk en wij hebben inzichtelijk wie de kandidaat is. Vervolgens gaan we het proces af zoals jullie dit vooraf hebben aangegeven. Komt er nog een ronde? Worden er assessments afgenomen? Wij bewegen mee met jullie organisatie om de juiste match te maken.

Wij vinden de ideale collega

Neem contact met ons op en wij gaan aan de slag voor je!