Chelsie, het nieuwe gezicht van KS Profile

Al twee weken hebben wij een nieuwe collega achter de receptie zitten: Chelsie! 

Wij zijn natuurlijk super enthousiast dat ze er is.
Omdat de eerste twee weken bij een nieuwe baan altijd even wennen zijn, hebben wij even gecheckt hoe Chelsie het heeft ervaren. En of zij misschien nog tips heeft voor de volgende nieuwe collega!

Tip van Chelsie: "Gewoon jezelf zijn, dat doe ik ook!"

Je lijkt al helemaal op je plek na deze twee weken, even terug in de tijd: Hoe zag jouw eerste dag er uit?

  • "Mijn eerste dag was hartstikke leuk! Ik ben goed ontvangen en de dag bestond vooral uit mensen leren kennen. Vanaf daar is het ook alleen maar beter geworden. Ik mocht iedere dag met mensen meelopen, dat was goed geregeld."

Wat was jouw eerste indruk van werken bij KS Profile?

  • "Ja super leuk! Omdat ik iedere dag kon meelopen met collega's, zag ik hoe alles in elkaar steekt bij KS Profile. Ik ben er inmiddels al wel een beetje achter wat en hoe mensen hier werken. Daarnaast vond ik het ook super fijn dat ik alles gelijk kon aangeven. Ik kon gelijk mezelf zijn bij mijn collega’s."

De eerste weken leren we altijd veel nieuwe mensen kennen, dit kan nog wel eens awkward zijn. Heb jij veel awkward gesprekken gehad met nieuwe collega’s? Heb je tips om deze gesprekken te overleven?

  • "Ik heb eigenlijk niet zo veel awkward gesprekken gehad. Ja natuurlijk is het een beetje awkward als je mensen nog niet kent maar ik vond dat niet erg! Tips, dat is een goeie! Ik denk, als iemand awkward is kun je het beste lekker veel naar diegene toe gaan, dan wordt het vanzelf niet meer awkward."

Even wat vragen om je echt te leren kennen: Waar kan jij echt niet zonder?

  • "Ik kan niet zonder sociale contacten. Ik ben namelijk echt van het dingen doen. Ik heb een eigen pedicure bedrijf, dus ik heb redelijk wat mensen over de vloer in de avond. Verder ga ik iedere donderdag naar de bioscoop met mijn moeder, dat is echt een ding geworden van ons. Als er dan op donderdag niks draait, dan maken we een thuisbioscoop."

Als je toch al zo’n sociaal leven hebt, hoe vaak check jij dan nog social media?

  • "Niet tijdens mijn werk, maar verder best wel vaak. Ik kijk sowieso in mijn pauze even en ‘s avonds."

Bij KS Industries hebben we iedere donderdag een lunch samen. Stel, jij mag kiezen wat we gaan eten op donderdag, wat wordt het dan?

  • "FRIETJES! Ik denk dat dit sowieso een goede keuze is, want iedereen houdt van friet. Ik houd zelf ook echt van friet, thuis eet ik zeker iedere twee weken een keertje friet. Ik maak de frietjes dan in de airfryer en eet dit met een gegrilde kippenpoot en sla."

Na het werk is het natuurlijk soms ook goed om uit te rusten. Welke serie zet je op na een drukke werkdag?

  • "Bridgerton! Ik kijk het nu voor de derde keer. Het is echt een feelgood serie en daar houd ik zo van! Ik ben echt niet van de spannende series, het moet vooral feelgood blijven."

Alaska of Hawaii?

  • "Dat is een makkelijke, Hawaii! Ik hou echt van warmte en de kou vind ik helemaal niks. Mijn laatste vakantie was bijvoorbeeld ook in Curaçao."

Heb jij nog tips voor onze nieuwe collega’s?

  • "Gewoon jezelf zijn, dat doe ik ook! Ik waai altijd gewoon met de wind mee en zo komt alles altijd goed!"