Jessica Stoop 15 jaar in dienst

Jessica Stoop, HR Assistent, is deze week 15 jaar in dienst bij KS Industries. Ze heeft de opleiding Fysiotherapie gedaan, maar wilde toch iets anders doen.

"Ik was op zoek naar een kantoorbaan, want dat leek me wel leuk, dus ik keek rond en reageerde op een vacature bij KS Industries voor de functie van receptioniste/binnendienstmedewerker. Een combifunctie. Ik werd aangenomen en ben hier bij de receptie begonnen. Na een half jaar was ik doorgegroeid naar backoffice-medewerker."

Na dit werk zes jaar te hebben gedaan wilde Jessica iets anders. "Ik ben op de afdeling Financiele Administratie terechtgekomen als medewerker en na een jaar kwam er een plek vrij op de afdeling HR. Daar zochten ze iemand voor één dag in de week, dus ben ik die functie gaan combineren. Maar de HR kant vond ik wel steeds leuker. Na twee jaar ben ik volledig overgestapt naar de functie HR-medewerker. En dat heb ik ook een jaar of zes, zeven gedaan."

Overstap naar KS Works

Sinds vorig jaar is Jessica overgestapt naar KS Works. "Een nieuwe uitdaging, want KS Works was net gestart. Het leuke aan het bedrijf is dat het een levendige omgeving is. Ik heb leuke collega's, elke dag is anders. Ook het werk is veelzijdig. Ik doe de facturatie, ik ga over de werkkleding van de mensen in de fabriek, begeleid mensen op de werkvloer, dus ik heb heel veel verschillende dingen en dat vind ik leuk. Mijn kracht ligt in het organiseren en het coördineren van allerlei zaken. Wat ik verder fijn vind is dat bij KS altijd oog is voor jou als persoon. Je bent hier geen nummer, er wordt oprecht gekeken naar wat je kunt en wat je gelukkig maakt. De werkgever denkt echt met je mee. Er heerst een informele sfeer. Ik hoop dat ik dit werk nog voorlopig kan blijven doen, haha!"