KS bestaat 47 jaar!

KS Industries, ons moederbedrijf, bestaat 47 jaar! En dat is natuurlijk reden voor een feestje!

"Ieder jaar dat KS Industries erbij krijgt doen we iets grappigs met onze KS Foundation, wij vinden het namelijk belangrijk om te trakteren en daarbij ook aan het goede doel te denken" Zegt Leendert vrolijk. Dit jaar hebben alle werknemers van KS een doos met pure chocolade in ontvangst mogen nemen.

De chocolade is gemaakt in Colombia door het bedrijf Color Cacao van onderneemster Ana Margarita. Zij koopt de cacao bij kleine boeren en helpt hen daarbij om kwaliteit te behouden. In de chocoladefabriek werken alleenstaande moeders zodat zij een inkomen verdienen om voor hun gezin te zorgen.

Via de stichting Truvalu wordt Ana Margarita en haar bedrijf hierin ondersteund. Dit doet Truvalu door geld te investeren en het bedrijf met een lokaal team te ondersteunen en door toegang tot de Europese Markt mogelijk te maken. Naast Color Cacao investeert Truvalu in andere ondernemingen in Colombia, Kenya en Bangladesh.

Travalu is een fijne samenwerkingspartner van onze stichting: KS Foundation waarmee een deel van de winst van wordt geïnvesteerd en geschonken aan goede doelen/initiatieven.