KS geeft kleur aan staal

We maken bij KS mooie, stalen profielen én kunnen hier ook kleur aan geven! Een aantal creatieve werknemers besloot de handen uit de mouwen te steken voor het maken van dit waar kunstwerk.

Dominique van Langevelde (27) is R&D Engineer bij KS Systems. en ontwierp de bank. "Het idee is ontstaan toen KS Industries werd opgesplitst in BV's. KS Service Center had een cadeautje aan de BV's gegeven en wij hadden nog niks gedaan als BV zijnde. Toen kwam ik op het idee om een bank te ontwerpen. Want buiten voor de fabriek staan alleen plastic stoelen en het oogt niet erg professioneel. Samen met twee andere collega's van KS Parts & Components zijn we aan de slag gegaan. Met een aantal profielen van een klant van ons hebben we drie tafels gemaakt. Een voor een klant van ons en twee voor KS: aan de Apolloweg en een voor het pand aan de Graanweg, waar KS Logistiek zit. Een nieuw pand, dus daar past ook een nieuwe bank bij!"

Het drietal wilde een vrolijke, kleurrijke bank maken en dat is gelukt. "We willen dat mensen een vrolijk gevoel krijgen als ze de bank zien, dus hebben we de stalen profielen geverfd en een coatinglaag er overheen gedaan. Nu kunnen mensen hier straks in de lente en zomer gezellig zitten in hun pauze!"

Met het tekenen zelf is Dominique ongeveer anderhalf uur tot drie uur bezig geweest . "En met het maken van de bank een dag. Met dit als resultaat!' zegt Dominique trots.

Nou, wij schuiven graag aan! Laat de lente maar komen.

Wil jij ook aanschuiven aan onze bank in de pauze? Kom bij ons werken!