Rodiël en Tristan overgenomen door KS Profile

Vandaag is het feest! Onze ijzersterke medewerkers zijn overgenomen door KS Profile. Het gaat om Tristan en Rodiël, twee mannen die uit een totaal andere branche kwamen maar nu succesvolle Junior Operators zijn geworden.

Binnen ons Junior Operator traject geven wij kansen, wij zien de vaardigheden van de medewerker en ondersteunen bij zijn/haar ontwikkeling. Rodiël en Tristan hebben dit, vanaf de eerste rij mogen ervaren. Wij zijn super trots op onze Juniors, wat een fantastische prestatie!

Rodiël kwam uit de logistiek, maar werd verliefd op stalen rollen.Nu is hij niet weg te slaan bij de wals. Rodiël: ‘Ik zie het leven als een casino, je moet soms risico’s nemen. En dit risico was een echt succes!’

Tristan kwam uit de keuken en kent nu de beste recepten voor een goed profiel. In zijn vorige baan kwamen de broodjes warm uit de over, nu komen de profielen warm uit de wals! Tristan: ‘Ik werkte bij een brasserie in Terneuzen en ben verhuisd om bij KS te kunnen werken, ik ben blij met mijn keuze!’

KS Works en KS Profile hebben hier, dankzij een goede samenwerking, twee fantastische medewerkers opgeleid. En dit moeten we natuurlijk vieren met een prachtige taart, een leuk certificaat en mooie woorden over de ontwikkeling van onze helden.

Wij wensen Tristan en Rodiël veel plezier bij KS Profile! De deur staat bij ons altijd open voor een bakkie!

Wij willen KS Profile vooral bedanken voor de sterke samenwerking, waar we samen ook zo ontzettend veel van leren, groeien én ontwikkelen. Gezien de inspanningen die we samen doen om dit traject tot een succes te maken, zijn wij enthousiast over de samenwerking in de toekomst.