Waarom KS Works

Allemaal leuk en aardig denk je misschien, maar waarom zou ik willen kiezen voor KS Works en niet een ‘normaal’ uitzendbureau?

Onze slogan ‘people you really want’ zegt het eigenlijk al: we zijn mensgericht. We kijken niet alleen naar papieren, maar naar mensen. Waar ben je goed in? Hoe wil je jezelf ontwikkelen en hoe kunnen wij jou daarbij helpen? Dat is waar het bij KS Works om draait.

Bij ons sta jij voorop. De kandidaat die reageert op een vacature staat centraal. Wat is het verhaal dat jij te vertellen hebt? Daar zijn wij nieuwsgierig naar. Wij nemen onze kandidaten serieus en reageren altijd. Als onderdeel van KS Industries, een bedrijvengroep met 45 jaar ervaring in de staalbranche, weten wij wat een klant belangrijk vindt. Kwaliteit, leverzekerheid, prijs en… een oplossing. Door onze jarenlange kennis van diverse sectoren weten we wat een klant nodig heeft om een project tot een succes te maken.

KS wil de grootste worden in de wereld en daarom willen we als KS Works de juiste mensen op de juiste plek krijgen. Word jij onze nieuwe collega?